Search term

Schaeffler België

Met precisiecomponenten en systemen in motor, versnellingsbak en chassis evenals wentellager- en glijlageroplossingen voor een grote verscheidenheid aan industrietoepassingen levert de Schaeffler Groep een belangrijke bijdrage aan de "mobiliteit voor morgen".

Wentellagers, lineaire geleidingen, maintenance producten, maintenance services, mechatronics en digital services

Bent u op zoek naar een INA of FAG lager, dan vindt u hier onze dichtstbijzijnde distributiepartner

Onder medias publiceren INA en FAG elektronische media voor constructeurs. De productcatalogus medias omvat het totale programma wentelllagers, glijlagers en lineairsystemen, inclusief technische basisgegevens en uitgebreide productbeschrijvingen.

De divisie Automotive Aftermarket is verantwoordelijk voor onze wereldwijde activiteiten op het gebied van vervangingsonderdelen en levert innovatieve reparatieoplossingen in originele kwaliteit.

"Een bedrijf is slechts zo goed als zijn medewerkers" – dit motto wordt in de Schaeffler-Groep consequent in de praktijk gebracht. Prikkelt het u om ons succes mede vorm te geven?

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren