Search term

Kwaliteitsvereisten

Voor het concurrentievermogen en de positie van de Schaeffler-Groep op de wereldmarkt is de kwaliteit van haar producten van onderscheidend belang. De hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid van bij leveranciers aangekochte producten en diensten zijn van doorslaggevende betekenis voor de zeer technische productieprocessen en de kwaliteit van de geproduceerde producten. De kwaliteitseisen van de Schaeffler Groep voor leveranciers en subleveranciers (klantspecifieke eisen) zijn op basis van internationale kwaliteitsstandaarden onderstaand samengevat.

Supplier evaluation

General rules governing use between business partners

A fundamental normative requirement is the monitoring of suppliers in respect of their performance. This applies to suppliers of products, processes and services which are relevant to production or to the end product and is therefore applicable to Schaeffler suppliers.

Supplier evaluation – Introduction

Supplier evaluation – Calculation

Products, processes and services | Aerospace suppliers

Quality assurance agreement with aerospace suppliers

Tools

Quality requirements to suppliers of type-dependant tools or machine parts

Packaging material

Share Page

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren