Schaeffler België

 
 
 
 
 
 

Leveranciers

Wij zijn er trots op dat wij onze klanten als systeem- en engineeringpartner steeds weer nieuwe ideeën en uitstekende producten kunnen bezorgen.

Hierin kunnen we echter alleen slagen wanneer ook de leveranciers zich diezelfde doelen stellen. Samen werken wij aan een permanente optimalisering van onze producten en modules, onderzoeken wij vernieuwende suggesties, controleren wij onze kostenbasis en stellen wij zo gezamenlijk onze sterke marktpositie veilig.

Voor onze klanten streven wij naar optimale prestaties – samen met onze leveranciers.

Die dagelijkse inspanningen worden gevoed door onze typische klantgerichtheid en door onze doelstelling om de productkwaliteit en leverprestaties voor onze klanten in de automobielsector steeds weer te optimaliseren. De internationale inkoopafdeling van onze bedrijvengroep houdt rekening met de hoge eisen van onze klanten en staat in voor de uitstekende kwaliteit van onze buitenlandse contacten.

Partnerschap als basis voor een ondersteunende relatie met onze leveranciers

Wij selecteren onze leveranciers op basis van objectieve en begrijpelijke criteria en beoordelen hun leverprestaties permanent op basis van transparante criteria. De bereidheid van onze leveranciers om te innoveren leidt tot een continue productoptimalisering, waardoor wij ons concurrentievermogen op het vlak van functionaliteit, kwaliteit en prijs aanhoudend kunnen veiligstellen en uitbouwen. Wij streven ernaar een "faire" en sterke partner te zijn voor onze klanten – en datzelfde engagement verwachten wij ook van onze inkooppartners waar ook ter wereld.

 
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren