Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
BIJKOMENDE INFORMATIE

U wenst één van onze erkende leveranciers te worden?

Meer informatie daarover vindt u hier.

 
Inkooporganisatie

Inkoopfilosofie

Het succes van de Schaeffler Groep hangt in grote mate af van het prestatievermogen van onze leveranciers. Onze inkoopafdelingen wereldwijd zijn dan ook continu op zoek naar productieve leveranciers die een efficiënte bijdrage kunnen leveren aan de belangrijkste doelstelling van ons bedrijf: de tevredenheid van de klant steeds verhogen.

Sterke partners van ons bedrijf onderscheiden zich vooral door de volgende eigenschappen:

Naleving van termijnen

Hoge flexibiliteit, betrouwbaarheid en het vermogen om problemen op te lossen behoren tot de sterke punten van uw onderneming.

Verantwoordelijkheid voor de kosten

Een belangrijk onderdeel van onze kostenberekening is gebaseerd op de prijzen van onze leveranciers. Wij verwachten dan ook een transparante prijsvorming.

Verantwoordelijkheid voor de kwaliteit

Uw filosofie inzake kwaliteitszorg baseert zich op de principes van de "nulfoutenstrategie" en de continue verbetering van kosten, kwaliteit, termijnen en dienstverlening. U werkt met een modern en efficiënt systeem voor het kwaliteitsbeheer. Voor bepaalde vakgebieden is een eventuele samenwerking principieel onderworpen aan een ISO 9001, ISO TS 16949 of AS 9000-attest.

Milieubescherming

Het naleven van de geldende wetten en verordeningen vormt een minimumvereiste voor onze leveranciers. Een ISO 14001- en/of EMAS-attest kan gewenst zijn en is voor bepaalde vakgebieden absoluut vereist.

Samenwerking

Wij verwachten "mondige" inkooppartners die ons via creativiteit en innovativiteit ondersteunen bij de uitbouw van ons technologisch leiderschap. Daartoe maken zij gebruik van werkinstrumenten zoals waardeanalyse, standaardisering, technische verfijning, enz.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren