Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Huiseenheden
 
Publicaties
 

Catalogus | 2017-10
Radial Insert Ball Bearings and Housing Units
Plummer block housing units Flanged housing units Take-up housing units Corrosion-resistant product range Black Series Roller chain idler sprocket units Idler pulley units

 
 

Technische productinformatie | 2017-10
Radial Insert Ball Bearings and Housing Units
Black Series

 
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Spanlagers / huiseenheden / kettingspanwielen / riemspanrollen

Huiseenheden

INA huiseenheden zijn verkrijgbaar als staand lagerblok, flenslagerblok of spanlagereenheid in vele verschillende uitvoeringen. De eenheden zijn gereed voor montage en bestaan uit huizen van gietijzer of plaatstaal waarin INA spanlagers geïntegreerd zijn. Om de juiste werking onder alle bedrijfsomstandigheden te kunnen garanderen zijn lagers en lagerhuizen op elkaar afgestemd.

Door het bolvormige mantelvlak van de lagerbuitenring en de concave, kogelvormige boring van het lagerhuis, kan het lager zich instellen om statische uitlijnfouten op te vangen (zie: compenseren van uitlijnfouten).

De eenheden worden meestal gebruikt als vastlager, maar bij lage belastingen en toerentallen zijn ze ook geschikt als loslager.

De huiseenheden kunnen met schroeven aan de aansluitconstructie worden bevestigd. Aan de montagevlakken worden geen hoge eisen gesteld.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren