Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Draaikransen
 
Publicaties
 

Catalogus | 2006-07
Drehverbindungen

 
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Wentellager en glijlagers

Draaikransen

INA draaikransen gelden wereldwijd als een topproduct van de wentellagertechniek. Deze machineonderdelen hebben al talloze malen hun nut bewezen, zijn hoog belastbaar, hebben een lange gebruiksduur en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Door hun constructieve opbouw zijn ze in staat radiale en axiale belastingen alsmede momentbelastingen betrouwbaar op te nemen. Dit maakt het mogelijk om lagerconstructies met radiaal- en axiaallagercombinaties te vervangen door één draaikrans. Hierdoor worden aansluitconstructies compacter en goedkoper en de montage eenvoudiger.

Draaikranslagers zijn aan beide zijden afgedicht, gesmeerd met een hoogwaardig vet, nasmeerbaar via smeernippels en voorzien van montageboringen; hierdoor zijn ze montagevriendelijk. Ze kunnen zonder vertanding vervaardigd worden of voorzien zijn van binnen- of buitenvertanding om een eenvoudige aandrijfoplossing te realiseren.

INA draaikranslagers zijn leverbaar als vierpuntkogellager of als kruisrollager Kruisrollagers.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren