Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Rod ends
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Glijlagers

Glijlagers - speciale oplossingen

Speciale oplossingen voor hoge technische eisen

In nauwe ontwikkelingssamenwerking met onze klanten uit meer dan 60 industriebranches ontstaan altijd weer nieuwe oplossingen, die wij aansluitend vaak als catalogusproducten voortzetten. Meestal zijn dit componenten die inbouwgereed zijn of complete modules.

 
 
 
 
 
Close

De omgevingsconstructie wordt direct betrokken bij de ontwikkeling, zodat dure wijzigingen aan de aansluitconstructie worden voorkomen en de totaaloplossing voor de klant een aantrekkelijke kostprijs bezit.

 
 
 

"Bij de ontwikkeling van speciale oplossingen komt een hele reeks aan technologische competenties van de Schaeffler Groep samen, bijvoorbeeld:

Materialen en oppervlaktebehandelingen
Wanneer glijlagers toegepast worden in corrosieve media, werken wij met speciale materialen en zelf ontwikkelde coatings zoals bijvoorbeeld Corrotect®.

Afdichtingsconcepten
Voor sterk vervuilde omgevingen bieden wij voor onze glijlagers RS-/TS-afdichtingen aan.

Toestandsbewaking
Toestandsbewaking is een betrouwbare methode om schade aan installaties vroegtijdig te herkennen en ongeplande stilstand te vermijden. Wij helpen u om de voor uw installatie meest zinvolle bewakingsoplossing te vinden. Aanvullend bestaat de mogelijkheid de bewaking op afstand door ons gecertificeerde Teleservice-Center uit te laten voeren."

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren