Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Spherical plain bearings
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Glijlagers - onderhoudsplichtig

INA gewrichtslagers, stangkoppen

"Met INA zetten wij wereldwijd nieuwe standaards bij gewrichtslagers – ook op het gebied van onderhoudsplichtige lagers.
De Schaeffler Groep is in dit segment een compleetaanbieder, met een veelvoud aan lageruitvoeringen. De modernste productietechnologieën en een in het productieproces geïntegreerde kwaliteitsbewaking garanderen gelijkblijvende hoge kwaliteit."

 

Radiale gewrichtslagers

Radiale gewrichtslagers bestaan uit een binnen- en buitenring met staal/staal- of staal/brons-glijcontact en worden via de buiten- en binnenring gesmeerd. De lagers zijn zeer geschikt voor wisselende belastingen met schok- en stootbelasting en laten geringe axiale belastingen in beide richtingen toe."

 
 

"Hoekcontactgewrichtslagers

Hoekcontactgewrichtslagers bestaan uit een binnen- en buitenring met staal/staal-glijcontact. Ze kunnen bewegingen en krachten momentvrij overbrengen; zo worden buigspanningen in de aansluitconstructie vermeden. "

 
 

Axiale gewrichtslagers

Axiale gewrichtslagers bestaan uit een as- en huisschijf met staal/staal-glijcontact. Ze nemen axiale krachten op en leiden krachten momentvrij door in de aansluitconstructie."

 
 

Stangkoppen

Onze stangkoppen bestaan uit een lagerhuis met steel en een onderhoudsplichtig gewrichtslager. Ze nemen radiale krachten in trekkende of drukkende richting op en brengen bewegingen en krachten momentvrij over. Zezijn geschikt voor wisselende radiale belastingen; in enkele gevallen ook geschikt voor eenzijdige belastingen."

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren