Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Cilinderrollagers
 
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Cilinderlagers

Wrijvingsarme cilinderrollagers

De wrijvingsarme cilinderrollagers LSL en ZSL zijn eenrijig en komen qua afmetingen overeen met de maatserie 23. De lagers hebben massieve buitenringen met twee spoorkragen, de binnenringen hebben een spoorkraag. De binnenring is uitneembaar waardoor het lager eenvoudig gemonteerd kan worden. Een schijfvormige kooi (LSL) of tussenstukken (ZSL) verhinderen dat de cilinderrollen met elkaar in contact komen. Daardoor is de wrijving gering en zijn de lagers geschikt voor hoge toerentallen.

X-life

Veel cilinderlagertypen worden geleverd in X-life uitvoering. Lagers in deze uitvoering bezitten gladdere loopvlakken en een verbeterde geometrie. Dit resulteert in een hogere belastbaarheid en langere gebruiksduur ten opzichte van lagers die zonder X-life kwaliteit uitgevoerd zijn. Dit maakt het voor bepaalde toepassingen mogelijk om kleinere lagers te gebruiken.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren