Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Axiaal-hoekcontactkogellager
Publicaties
 

Technische productinformatie | 2016-11
Lager für Gewindetriebe
Axial-Schrägkugellager, Nadel-Axial-Zylinderrollenlager, Dichtungsträger, Präzisions-Nutmuttern

 
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Lagers voor aandrijfspindels

Axiaal-hoekcontactkogellagers

Voor de lagering van spindelaandrijvingen gelden eisen waaraan standaard lagertypen niet optimaal kunnen voldoen. INA/FAG beschikt over een breed scala aan axiaal-hoekcontactkogellagers om nauwkeurige, hoog belastbare, stijve, wrijvingsarme, montagevriendelijke en onderhoudsvrije of onderhoudsarme lageringen, bestemd voor sterk dynamische bedrijfstoestanden, van spindels te realiseren. Met dit doordachte productspectrum kunnen voor elke toepassing alle technische en economische eisen die aan de lagering van aandrijfspindels gesteld worden, optimaal vervuld worden.

Meerrijige uitvoeringen

Axiaal-hoekcontactkogellagers zijn verkrijgbaar als een-, twee- of drierijige samenstellingen. Ze zijn niet-demonteerbaar en bestaan uit dikwandige, vormvaste buitenringen, kogelkransen en een- of tweedelige binnenringen. De buitenring heeft bij meerdere typen doorgaande boringen om eenvoudige montage van de lagers tegen de aansluitconstructie mogelijk te maken. De lagerringen zijn zodanig op elkaar afgestemd, dat na het verspannen van de ringen door middel van een precisieborgmoer een gedefinieerde voorspanning ontstaat.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren