Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Tontaatslagers
 
 

Brochure | 2014-04
Axial-Pendelrollenlager
Die leistungsstärksten Lager am Markt

 
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Wentellager en glijlagers

Axiaal-pendelrollagers

Axiaal-pendelrollagers zijn eenrijige, zelfinstellende rollagers. Ze bestaan uit massieve as- en huisschijven en asymetrische tonrollen met kooien. De kooi houdt de rolkrans en de asschijf bijeen. De lagers zijn demonteerbaar. De lageronderdelen kunnen separaat gemonteerd worden.

Axiaal-pendelrollagers kunnen zeer hoge axiaallasten opnemen en laten relatief hoge toerentallen toe onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden. Bijvoorbeeld in tandwielkasten, kalanders, scheepsaandrijvingen en en roerlageringen, hefwerktuigen, bouwmachines en walserijen.

 

Het hoogst belastbare lager op de markt

 

Highlights van axiaal-pendelrollagers in X-life kwaliteit:

  • maximale gebruiksduur
  • hoogste draagvermogen
  • hoogste toerentallen
  • geringste slijtage door gladde oppervlaktestructuur
  • geringste wrijving en laagste lagertemperaturen
  • minder belasting voor smeerstof
 


Het meest geschikt voor downsizing

Door de aanzienlijk langere gebruiksduur, als gevolg van hogere dynamische draaggetallen ten opzichte van conventionele producten, bieden de axiaal-pendelrollagers compleet nieuwe constructiemogelijkheden.

  • De levensduur van X-life lagers is langer, bij gelijkblijvende belasting en onveranderde inbouwruimte, onderhoudsintervallen kunnen verlengd worden.
  • Omgekeerd maakt het X-life lager een hogere belasting mogelijk, bij gelijke inbouwruimte en gelijkblijvende levensduur.
  • Blijven de levensduur en de belasting ongewijzigd, dan worden door de X-life lagers betere prestaties behaald en maken zo een optimalisatie van inbouwruimte en gewichtsreducering mogelijk.

Daardoor wordt de totale effectiviteit van de toepassing op het gebied van Total Cost of Ownership duidelijk verbeterd.


Het grootste productprogramma in het premium-segment

FAG biedt het grootste en best presterende productprogramma van FAG axiaal-pendelrollagers in het premium-segment aan. Alle technische details van de FAG axiaal-pendelrollagers vindt u in de technische productinformatie WL43184 .

 
FAG axiaal-pendelrollagers in X-life kwaliteit
 
 
 
 
Close
 
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren