Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Axiaal-naaldlagersAxiaal-lagerschijven
 
Publicaties
 

Catalogus | 2018-06
Wälzlager
Technische Grundlagen und Produktdaten zur Gestaltung von Wälzlagerungen

 
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Wentellager en glijlagers

Axiaal-naaldkransen / axiaal-lagerschijven / axiaal-naaldlagers

Axiaal-naaldkransen

Axiale naaldkransen bestaan uit kunststof of metalen axiale kooien met naalden en hebben een uiterst geringe axiale inbouwhoogte. Ze nemen hoge axiale krachten in één richting op. Radiale belastingen moeten afzonderlijk opgevangen worden. De loopbanen voor axiaal-naaldkransen dienen gehard en geslepen te worden uitgevoerd.

Axiaal-lagerschijven

Axiaal-lagerschijven zijn uit plaatmateriaal gestanst, doorgehard en gepolijst. Ze zijn te gebruiken als as- of huisschijf. Deze schijven zijn geschikt, wanneer het aangrenzende onderdeel niet gehard, maar wel voldoende stijf en vormvast is.

Axiaal-naaldlagers

Axiaal-naaldlagers zijn samenstellingen, bestaande uit axiaal-naaldkransen en axiaal-lagerschijven met centreerkraag. Ze kunnen gecombineerd worden met naaldhulzen, naaldbussen en naaldlagers. Het aanloopvlak voor de naaldkrans moet gehard en geslepen zijn.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren