Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Hoekcontactkogellagers
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Hoekcontactkogellagers

Eenrijige hoekcontactkogellagers

Eenrijige hoekcontactkogellagers bezitten massieve binnen- en buitenringen, met daartussen de kogels in een kooi van plaatstaal, polyamide of messing. De loopbanen van de binnen- en buitenring zijn verschoven ten opzichte van elkaar, waardoor een contacthoek wordt gevormd. De lagers zijn verkrijgbaar in open of afgedichte versie. De instelbaarheid van hoekcontactkogellagers is zeer gering.

X-life

Veel afmetingen van hoekcontactkogellagers zijn verkrijgbaar in X-life uitvoering. Dit wordt in de maattabellen aangegeven. X-life lagers bezitten een verbeterde loopbaangeometrie en geoptimaliseerde oppervlaktekwaliteit. Dit geeft een duidelijke verhoging van de vermoeiingsgrensbelasting. Bij berekening van de uitgebreide gemodificeerde levensduur worden tot 50% hogere waarden behaald. Bij gebruik van X-life lagers kan bij bepaalde toepassingen voor een kleinere afmeting worden gekozen.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren