Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Publicaties
 

Catalogus | 2018-06
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
 

Catalogus | 2016-06
Large Size Bearings
Ball bearings Roller bearings Back-up rollers Spherical plain bearings Bearing housings Accessories

 

Producten & Diensten

Schaeffler ontwikkelt en produceert onder de productmerken INA en FAG wereldwijd kwalitatief hoogwaardigewentellagers, gewrichtslagers, glijlagers en lineairproducten. Met circa 40.000 in serie geproduceerde catalogusartikelen kunnen toepassingen in ongeveer 60 industriebranches en talrijke automobieltoepassingen voorzien worden.

Het aanbod van onderhoudsproducten bestaat uit het volgende: Montage en demontage, smering, uitrichten, toestandsbewaking.

Productcatalogus medias®, het selectie- en adviessysteem, bevat de INA/FAG-catalogusproducten in elektronische vorm evenals vele aanvullende functies. medias® is online en als offline-versie beschikbaar.

X-life is het kwaliteitslabel van de Schaeffler Groep Industrie. Het combineert de sterkten van beide merken en is een totaalconcept: Advies, productontwikkeling, service en verkoop zijn in alle fasen van de productcyclus volkomen met elkaar verweven.

Moderne berekeningstools ondersteunen de lagerkeuze en documentatie. Met de BEARINX®-software kunnen alle lagers, complexe assen evenals assystemen tot aan complete aandrijvingen gemodelleerd en berekend worden. Dit programma is ook op internet beschikbaar als BEARINX®-online.

Het FAG rekenprogramma Mounting Manager is een praktische hulp bij de keuze van de juiste lagermontage.

De keuze van het geschikte smeermiddel is eveneens onderdeel van de uitgebreide advisering. Uit een groot aantal smeermiddelen heeft Schaeffler met Arcanol een eigen programma van wentellagervetten ontwikkeld.

De directe import van constructiegegevens in het eigen CAD-systeem is mogelijk door de samenwerking met de firma TraceParts. 2D-tekeningen en 3D-modellen zijn in het portaal "TraceParts online" te vinden.

Het scholingsaanbod van Schaeffler omvat omvangrijke kennis over wentellagers, lineairgeleidingen en glijlagers. De informatie- en kennisbehoefte van medewerk(st)ers op verschillende gebieden wordt hiermee afgedekt. Zo vinden technisch georiënteerde medewerk(st)ers evenals verkoopmedewerk(st)ers passende scholingen.

 
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren