Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Looprolgeleidingen
Publicaties
 

Catalogus | 2016-06
Laufrollenführungen
Laufrollenführungen, Laufrollen, Zapfen, Tragschienen und Zubehör

 
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Lineairlagers

Looprolgeleidingen

Looprolgeleidingen zijn modulair samen te stellen langsgeleidingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Op grond van hun lichte constructie zijn ze zeer geschikt voor gebruik in handlingsystemen. Ze blinken vooral uit door een geruisloze loop en hoge toelaatbare snelheden. Er kunnen lange slaglengtes mee gerealiseerd worden en de vele onderling te combineren onderdelen geven de gebruiker talloze mogelijkheden.

Loopwagens

Looprolgeleidingen bestaan uit één of meer aluminium loopwagens voorzien van profiellooprollen en rechte of gebogen draagrails. De loopwagens zijn verkrijgbaar in meerdere varianten zoals een holle uitvoering of een uitvoering met scharnierpunten die geschikt is voor gebogen, ovale of cirkelvormige geleidingen.

Draagrails

Draagrails bestaan uit aluminium en beschikken over ingewalste loopassen van gehard staal. De rails zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, bijv. massief, hol, plat, enzovoort. Uw keuze is afhankelijk van de toepassing van de looprolgeleiding.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren