Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Rollenomloopeenheden
 
Publicaties
 

Catalogus | 2018-09
Profilschienenführungen
Rollenumlaufeinheiten,Kugelumlaufeinheiten, Kugelumlaufschuhe, Hydrostatische Kompaktführung, Rollenumlaufschuhe

 
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Profielrailgeleidingen

Rollenomloopeenheden

De rollenomloopeenheden RUE zijn dankzij de cilinderrollen de hoogst belastbare en meest stijve profielrailgeleidingen van Schaeffler. Ze bestaan uit minstens één slede met volrollig loopsysteem, een geleidingsrail, geïntegreerde elastische afstrijkers aan de kopkanten van de slede, langsafdichtingen aan de boven- en onderzijde van de slede en afdekkappen die de bevestigingsboringen in de rail afsluiten.

De slede en rail van een rollenomloopeenheid zijn door hun zeer nauwkeurige voorspanning op elkaar afgestemd. Na overleg is het eventueel mogelijk om de slede en de rail uit te wisselen.

Rollenomloopeenheden zijn geschikt voor versnellingen tot 100 m/s², snelheden tot 180 m/min en bedrijfstemperaturen van -10°C tot +100°C. Ze worden gebruikt in toepassingen met lange, onbegrensde slagen, hoge en zeer hoge belastingen, en een hoge tot zeer hoge stijfheid.

De eenheden zijn ook verkrijgbaar in een geluidsgeoptimaliseerde uitvoering en in X-life-kwaliteit.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren