Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Publicaties
 

Catalogus | 2018-09
Profilschienenführungen
Rollenumlaufeinheiten,Kugelumlaufeinheiten, Kugelumlaufschuhe, Hydrostatische Kompaktführung, Rollenumlaufschuhe

 
Lineairlagers

Profielrailgeleidingen

 

Profielrailgeleidingen zijn compacte langsgeleidingen met rol- of kogellagering en met een hoge stijfheid en een hoog draagvermogen. Deze geleidingen nemen krachten uit alle richtingen - behalve uit bewegingsrichting - en momenten om alle assen op. Ze zijn leverbaar in verschillende precisie- en voorspanningsklassen en zijn daardoor ook geschikt voor toepassingen met hoge eisen aan nauwkeurigheid en positionering.

De profielrailgeleidingen zijn modulair opgebouwd, zodat binnen één bouwgrootte de geleidingsrails gecombineerd kunnen worden met alle verschillende sledetypen. Dit levert voordelen op met betrekking tot opslag, montage en het verkrijgen van vervangingsdelen.

Om onderhoudsintervallen te verlengen en onderhoudskosten te verminderen, beschikken de profielrailgeleidingen over een inwendig smeermiddelreservoir. Doordat de sledes aan alle zijden zijn afgedicht, worden de systemen ook in kritieke bedrijfsomstandigheden tegen vuil beschermt.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren