Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Miniatuurkogelomloopeenheden
 
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Profielrailgeleidingen

Miniatuurkogelomloopeenheden

Tweerijige miniatuurkogelomloopeenheden

Deze geleidingen zijn voorgespannen, lineaire vastlagers voor zowel begrensde als onbegrensde slaglengtes. Ze hebben een gemiddeld draagvermogen, de momentbelastbaarheid is gemiddeld tot hoog.
Dankzij hun modulaire opbouw kunnen de rails en sledes binnen dezelfde type- en precisieklasse uitgewisseld worden. Dat levert voordelen op met betrekking tot opslag, montage en het verkrijgen van vervangingsdelen.
De sledes en geleidingsrails zijn roestbestendig. Om het kogelsysteem te beschermen tegen vuil zijn de kopkanten van de sledes voorzien van afdichtingen. De sledes zijn vetgesmeerd en nasmeerbaar. De rails en de sledes zijn ook verkrijgbaar in een brede uitvoering.

Vierrijige miniatuurkogelomloopeenheden

Vierrijige miniatuurkogelomloopeenheden zijn geleidingen voor onbegrensde slaglengte. Ze hebben een hoog tot zeer hoog draagvermogen en hoge stijfheid.
De sledes en geleidingsrails zijn roestbestendig (kogels zijn niet van RVS maar worden door de bevetting beschermd). Om het kogelsysteem voor vervuiling te behoeden zijn de kopkanten van de sledes voorzien van afdichtingen. De nasmeerintervallen kunnen dankzij het smeerstofreservoir in de sledes verlengd worden.
De sledes zijn vetgesmeerd en nasmeerbaar.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren