Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Kogelomloopschoenen
 
Publicaties
 

Catalogus | 2018-09
Profilschienenführungen
Rollenumlaufeinheiten,Kugelumlaufeinheiten, Kugelumlaufschuhe, Hydrostatische Kompaktführung, Rollenumlaufschuhe

 
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Profielrailgeleidingen

Kogelomloopschoenen

Langsgeleidingen met kogelomloopschoenen bestaan uit de omloopschoenen (eventueel gemonteerd in sledes) en geleidingsrails. Ze maken grote afsteunafstanden mogelijk, zijn spelinginstelbaar en hebben standaard nauwkeurigheidsklasse G3.

De volkogelige schoenen lopen op één of beide zijden van de slede en hebben ondanks hun kleine afmetingen een zeer hoog draagvermogen. Wanneer de schoenen in een slede geschroefd worden, vormen ze samen met de rails vierrijige kogelomloopeenheden. Afstrijkers aan de kopkanten en een spleetafdichting aan de langszijden zorgen voor de afdichting. Kogelomloopschoenen zijn nasmeerbaar.

Sledes bestaan uit een geanodiseerde aluminium body en twee kogelomloopschoenen. Voor de bevestiging aan de aansluitconstructie beschikken de sledes over T-sleuven. De speling kan door middel van drie schroeven aan de zijkant van de slede ingesteld worden; de schroeven drukken daarbij op de rug van de schoen.
De sledes zijn verkrijgbaar met loopbanen aan één zijde of aan beide zijden van de rail. Ze zijn vervaardigd uit gehard staal en zijn aan alle zijden geslepen.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren