Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Kogelomloopeenheden
 
Publicaties
 

Technische productinformatie | 2007-06
Vierreihige Kugelumlaufeinheit
vollkugelig für Hochgeschwindigkeits-Anwendungen

 
 

Catalogus | 2015-11
Monorail Guidance Systems
Linear recirculating roller bearing and guideway assemblies Linear recirculating ball bearing and guideway assemblies Linear guidance systems with linear recirculating ball bearing units Accessories

 
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Profielrailgeleidingen

Kogelomloopeenheden

Zesrijige kogelomloopeenheden

Zesrijige kogelomloopeenheden KUSE zijn de hoogst belastbare en meest stijve geleidingen op kogelbasis. Ze bestaan uit minstens één slede met volkogelig loopsysteem, een rail, geïntegreerde elastische afstrijkers aan de kopkanten van de slede, langsafstrijkers aan de onderzijde van de slede en kunststof afdekkappen.

Kogelomloopeenheden KUSE zijn geschikt voor versnellingen tot 150 m/s2, snelheden tot 300 m/min en bedrijfstemperaturen van -10°C tot +100°C. Ze worden gebruikt in toepassingen met onbegrensde slaglengte, hoge tot zeer hoge belastingen en hoge tot zeer hoge stijfheid.

Vierrijige kogelomloopeenheden

Vierrijige kogelomloopeenheden KUVE vormen het meest uitgebreide INA-profielrailprogramma. Deze eenheden bestaan uit minstens één slede met volkogelig loopsysteem, een geleidingsrail, geïntegreerde elastische afstrijkers aan de kopkanten van de slede, langsafdichtingen aan de onderzijde (en eventueel ook aan de bovenzijde) van de slede en kunststof afdekkappen.

Kogelomloopeenheden KUVE zijn geschikt voor versnellingen tot 150 m/s2, snelheden tot 300 m/min en bedrijfstemperaturen van -10°C tot +100°C. Ze worden gebruikt in toepassingen met onbegrensde slaglengte, hoge belastingen, hoge stijfheid en geringe wrijving.

De eenheden zijn ook verkrijgbaar in een extra stille uitvoering (met afstandsstukken tussen de kogels) en in X-life-kwaliteit.

Tweerijige kogelomloopeenheden

Tweerijige kogelomloopeenheden KUE zijn het goedkopere alternatief wanneer het om geleidingen gaat die bloot staan aan gemiddeld hoge belastingen. De eenheden bestaan uit minstens één slede met volkogelig loopsysteem, een geleidingsrail, geïntegreerde elastische afstrijkers aan de kopkanten van de slede, langsafdichtingen aan de onderzijde van de slede en kunststof afdekkappen.

Deze kogelomloopeenheden zijn geschikt voor versnellingen tot 150 m/s2, snelheden tot 180 m/min en bedrijfstemperaturen van -10°C tot +100°C. Ze worden gebruikt in toepassingen met onbegrensde slaglengte, gemiddelde belastingen, gemiddelde stijfheid en geringe wrijving.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren