Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Miniatuurkooigeleidingen
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Lineairlagers

Miniatuurkooigeleidingen

Miniatuurwageneenheden

Miniatuurwageneenheden met cilinderrolkooien zijn roestvrije, eenvoudig te monteren kooigeleidingen voor een begrensde slag. Ze hebben een hoog draagvermogen, hoge stijfheid en hoge nauwkeurigheid bij een minimale benodigde inbouwruimte. Door hun compacte bouwvorm vervangen ze vaak geleidingen die duidelijk meer inbouwruimte nodig hebben. De eenheden worden in veel wagen- en raillengtes geproduceerd en maken economisch rendabele constructies mogelijk.
Miniatuurwageneenheden zijn lineaire vastlagers. Ze vangen krachten uit alle richtingen - behalve uit bewegingsrichting - en momenten om alle assen op, zijn stijver dan kogelomloopeenheden en lopen bijzonder rustig en nauwkeurig.
De eenheden zijn bijzonder geschikt voor korte slagen, wrijvingsarme bewegingen, oscillerende bewegingen en hoge belastingen bij een gelijktijdig hoge stijfheid. Ze worden bij voorkeur toegepast in de medische sector, de elektrotechnische industrie, de robotica en de laboratoriumtechniek, alsmede in toepassingen onder "clean room"-omstandigheden.

Miniatuurlineairgeleidingssets

Miniatuurlineairgeleidingssets met cilinderrolkooien zijn roestvrije, eenvoudig te monteren vastlagers voor begrensde slag en worden bij de inbouw voorgespannen. Deze langsgeleidingen hebben een hoog draagvermogen, hoge stijfheid en hoge nauwkeurigheid bij een minimale benodigde inbouwruimte. Door het variëren van de geleidingsafstand kunnen de elementen eenvoudig aangepast worden aan bestaande aansluitconstructies. De sets kunnen in veel lengtes worden geleverd.
Ze zijn bijzonder geschikt voor korte slagen, wrijvingsarme en oscillerende bewegingen en hoge belastingen bij een gelijktijdig maximale stijfheid.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren