Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

ML/V-geleidingsrails met afstelwig en naaldkooi
Publicaties
 

Publicatie | 2003-06
HYDREL-Flachkäfigführungen: Rollenumlaufführungen

 
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Naaldkooigeleidingen

ML/V-geleidingsrails met afstelwig en naaldkooi

De basisuitvoering bestaat uit een set ML/V-geleidingsrails met afstelwig en naaldkooien. Deze geleidingen worden voorgespannen door de afstelwig die de voorspanning gelijkmatig op de volledige lengte van de geleidingsrail overbrengt. De hellingshoek van de wig bedraagt 1,5%. Bij verschuiving van de spie over 1 mm verandert de hoogte dus met 15 µm. De rails worden geleverd in de kwaliteiten Q6 en Q10.

Als kooi worden tweerijige naaldkooien van metaal of kunststof toegepast.

M/V-geleidingsrails met geïntegreerde tandheugel en naaldkooi

De basisuitvoering bestaat uit een set M/V-geleidingsrails met geïntegreerde tandheugel en naaldkooien met geïntegreerd tandwiel. Deze variant wordt gebruikt wanneer er een risico bestaat dat de kooi gaat slippen, bijvoorbeeld bij constructies met ongelijkmatige stijfheid in lengterichting of wanneer de kooi niet regelmatig tegen eindanslagen opnieuw gepositioneerd kan worden. De rails worden geleverd in de kwaliteiten Q2, Q6 en Q10.

De kooien zijn vervaardigd van metaal, zijn tweerijig en bezitten dankzij het geïntegreerde tandwiel een dwanggeleiding.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren