Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE

Productcatalogus met selectie- en adviessysteem medias

Drives and controls
Publicaties
 

Catalogus | 2014-08
Angetriebene Lineareinheiten
Linearmodule, Tandemmodule, Klemmmodule, Kompaktmodule, Teleskopmodule, Lineartische, Antriebstechnik, Zubehör

 
CONTACT

U wilt graag een offerte ontvangen?

E-mailformulier voor een productaanvraag

 
Systeemoplossingen

Elektrische aandrijftechniek

INA biedt ook de optimale combinatie van elektrische aandrijfcomponenten aan, om te kunnen voldoen aan klantspecifieke eisen. Voor alle typen lineaireenheden staan servomotoren en nauwkeurige planetaire tandwielkasten voor de meest uiteenlopende toepassingen ter beschikking.

Dankzij de modernste technologie voor het aansturen van de motoren kunnen de INA lineairmodules en lineairtafels zeer nauwkeurig en snel positioneren.

De inbedrijfname van de besturingen geschiedt middels een gebruiksvriendelijke inbedrijfnametool. Onze servicedienst kan desgewenst de besturing vooraf inclusief de lineairmodule of lineairtafel testen.

De hoogdynamische servomotoren zijn verkrijgbaar met absoluut-encoders of resolvers.

De aansluiting op de besturing is eenvoudig en snel te realiseren met geconfectioneerde kabels die verkrijgbaar zijn in verschillende standaardlengtes.

Voor het optimaliseren van koppel en toerental kan de klant kiezen tussen één- of tweetraps spelingsarme planetaire tandwielkasten. Ook alle andere benodigde componenten, zoals eindschakelaars, netfilters etc. kunnen geleverd worden. Zo kan een compleet lineairsysteem snel, veilig en economisch worden gerealiseerd.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren