Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
CONTACT

Schaeffler Technologies AG & Co. KG
91072 Herzogenaurach
Duitsland

Tel. +49 9132 82 12 77
Fax +49 9132 82 33 44

bearinx-online@schaeffler.com
 
BEARINX-online lineairberekening

Voorwaarden

Deze dienst is alleen beschikbaar voor directe klanten of verkooppartners van Schaeffler!

 
 
Systeemeisen
De feitelijke voortgang van berekeningen wordt door krachtige servers bij Schaeffler uitgevoerd, de lokale hardware bestuurt slechts de gebruikersinterface. Daarom zijn de eisen aan uw hardware ter plaatse meestal lager.
Hardware
Processor: vanaf 500 MHz
Geheugen: minstens 256 mb (aanbeveling: 512 mb)
Beeldschermresolutie: vanaf 1024x768
80 mb vrije opslagruimte op de harde schijf
Internetverbinding per ISDN (aanbeveling: DSL)
Software
Java 2 Runtime Environment met 3D-uitbreiding
Java Plug-in compatibel browser
 
 

Steeds kortere ontwikkelingsperiodes en productcycli zetten zowel de machinebouwers als hun toeleveranciers onder druk. Alleen wie snel en tevens vakkundig en compentent op nieuwe vereisten reageren kan, wint de nodige voorsprong ten opzichte van de concurrent. In Schaeffler heeft u de passende partner gevonden.

Daarom geven wij onze klanten de mogelijkheid, het beproefde programma BEARINX zelf te gebruiken. Met BEARINX-online lineairberekening heeft u nu toegang tot de nieuwe in BEARINX geïntegreerde module voor de berekening van lineairsystemen.

Aan welke voorwaarden moet u voldoen?

Om de toegang in het programma te vereenvoudigen, bieden wij u een cursus aan. Hiermee willen wij uw kennis voor de gebruikte berekeningsmodellen bevorderen. U leert om te gaan met de gebruikersinterface en wij laten u zien, hoe de berekeningsresultaten juist geïnterpreteerd worden.

De gebruiksvoorwaarden voor de software evenals het gebruik van aanvullend benodigde diensten, zoals scholing en ondersteuning, worden door middel van een wederzijdse overeenkomst geregeld.

Voor de cursus evenals de registratie tot gebruik van de BEARINX-online lineairberekening wordt een onkostenvergoeding vastgesteld.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren