Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
CONTACT

Schaeffler Technologies AG & Co. KG
91072 Herzogenaurach
Duitsland

Tel. +49 9132 82 12 77
Fax +49 9132 82 33 44

bearinx-online@schaeffler.com
 
BEARINX online asberekening

Voorwaarden

Deze dienst is beschikbaar voor directe klanten of verkooppartners van Schaeffler! Hoge scholen en universiteiten kunnen, onder bepaalde voorwaarden, eveneens gebruik maken van dit aanbod.

 
 
Systeemeisen
De feitelijke voortgang van berekeningen wordt door krachtige servers bij INA uitgevoerd, de lokale hardware bestuurt slechts de gebruikersinterface. Daarom zijn de eisen aan uw hardware ter plaatse meestal lager.
Hardware
Processor: vanaf 500 MHz
Geheugen: minstens 256 mb (aanbeveling: 512 mb)
Beeldschermresolutie: vanaf 1024x768
80 mb vrije opslagruimte op de harde schijf
Internetverbinding per ISDN (aanbeveling: DSL)
Software
Java 2 Runtime Environment
Java Plug-in compatibel browser
Macromedia Flash Player
 
 

Met BEARINX-online komen wij tegemoet aan een lang gekoesterde wens van onze klanten - de wens om zelf gedetailleerde berekeningen uit te kunnen voeren met een doeltreffend instrument. Want door de steeds kortere ontwikkelingsperiodes en productcycli wordt snel reageren in het eigen bedrijf meer en meer een factor in de concurrentiestrijd. Alleen wie snel en tevens deskundig reageren kan, wint de nodige voorsprong.

Daarom kunt u nu zelf de uitstekende mogelijkheden van ons beproefde BEARINX-programma gebruiken.

Aan welke voorwaarden moet u voldoen?

BEARINX-online maakt de berekening van complexe elastische assystemen mogelijk. Om de toegang tot het programma te vereenvoudigen, bieden wij u een eendaagse cursus aan. Hiermee willen wij uw kennis van de gebruikte berekeningsmodellen bevorderen. U leert om te gaan met de gebruikersinterface en wij laten u zien, hoe de berekeningsresultaten juist geïnterpreteerd worden.

De gebruiksvoorwaarden voor de software evenals de gebruikmaking van aanvullend benodigde diensten, zoals scholing en ondersteuning, worden door middel van een wederzijdse overeenkomst geregeld.

Voor de cursus evenals de registratie tot het gebruik van BEARINX-online asberekening wordt een onkostenvergoeding vastgesteld.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren