Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Publicaties
 

Brochure | 2012-11
Bearinx®- online Easy Linear
Das Berechnungsprogramm für INA-Profilschienenführungen

 
Berekening

BEARINX-online Easy Linear

De kosteloze BEARINX-online module voor de berekening van INA-profielrailgeleidingen
Goede dienstverlening is traditie bij de Schaeffler Groep – evenals de ontwikkeling en productie van precisie-onderdelen in de beste kwaliteit. Voor betrouwbare toepassing van onze producten bieden wij u de benodige ondersteuning, al in de ontwikkelingsfase.

Makkelijker kan niet!
Met de nieuwe BEARINX-online module "lineair Easy Linear“ kunt u heel eenvoudig de nominale levensduur van met wentellagers aangedreven assen berekenen. Daarbij wordt rekening gehouden met alle aandrijf-, massa- en bedrijfskrachten. Het berekeningsresultaat kunt u voor uw documentatiemateriaal in PDF selecteren.

 

Gebruikersvriendelijke interface
De invoer van gegevens wordt automatisch gestuurd door middel van het overzichtelijke menu. Daarbij zijn de meest gebruikelijke ascombinaties reeds voorgeconfigureerd, gerangschikt op aandrijving, geleidingsrail en wagen. Aanvullend staat u een vrij te kiezen ascombinatie met tot 4 rails en 16 wagen ter beschikking.

 

Berekeningsomvang
Met Easy Linear zijn alle INA-profielrailgeleidingen te berekenen:

  • rollenomloopeenheden RUE-E
  • tweerijige kogelomloopeenheden KUE
  • vierrijige kogelomloopeenheden KUVE-B
  • zesrijige kogelomloopeenheden KUSE
  • tweerijige miniatuurkogelomloopeenheden KUEM
  • vierrijige miniatuurkogelomloopeenheden KUME-C
 

Registratie
Het berekeningsprogramma Easy Linear is uitsluitend online beschikbaar en kan onbeperkt kosteloos gebruikt worden. Na de eerste registratie, die slechts korte tijd in beslag neemt, kunt u meteen met de berekening beginnen.

Voor registratie gaat u naar:
http://bearinx-online-easy-linear.schaeffler.com

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren