Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Publicaties
 

Brochure | 2014-02
BEARINX®-online Easy RopeSheave
Reliable calculation of rope sheave bearing supports

 
Berekening

BEARINX-online Easy RopeSheave

Kosteloze berekeningsmodule voor de betrouwbare berekening van kabelschijflageringen
Goede service is traditie binnen de Schaeffler Groep - evenals ontwikkeling en fabricage van precisiecomponenten van de hoogste kwaliteit. Voor betrouwbare toepassing van onze producten bieden wij u reeds in de ontwikkelingsfase alle benodigde ondersteuning

Eenvoudiger dan dit kan niet!
Met de nieuwe BEARINX-online module "Easy RopeSheave" kunnen de statische veiligheid en de levensduur van kabelschijflageringen (zowel van enkele als meerdere schijven naast elkaar) worden berekend. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de exacte interne lagergeometrie inclusief profileringen van wentellichamen en loopbanen. De berekeningsuitkomsten kunnen voor uw documentatie als PDF worden weergegeven.

 

Gebruikersvriendelijke interface
Het probleemloos te volgen menu maakt de snelle en eenvoudige invoer van gegevens mogelijk; voor modelopbouw, lagerkeuze en bedrijfsomstandigheden. Daarbij kunnen tot maximaal acht kabelschijven en één of twee lagers per kabelschijf alsmede een optionele stalen bus tussen lagers en kabelschijf worden gemodelleerd. De geometriegegevens van INA- en FAG-wentellagers worden vanuit een geïntegreerde database geladen. Voor de berekening van de statisch maximale belastingsituatie of maximaal vier dynamische belastingsituaties zijn de volgende gegevens vereist:

  • kabeltrek;
  • omspannen boog;
  • verseizing;
  • kabelsnelheid;
  • tijdsaandeel en
  • systeemtemperatuur.
 

Registratie en aanmelding
Het berekeningsprogramma "BEARINX-online Easy RopeSheave" is alleen online beschikbaar en kan onbeperkt kosteloos worden gebruikt. Na de eenmalige registratie, die slechts weinig tijd kost, kunt u direct met de berekening beginnen.

Voor registratie / aanmelding gaat u naar:
http://bearinx-online-easy-ropesheave.schaeffler.com

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren