Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Publicaties
 

Brochure | 2016-07
Bearinx-online Easy Pump
Online calculation of fluid pumps

 
Berekening

BEARINX-online Easy Pump

De kosteloze module voor de online berekening van vloeistofpompen
Goede service is traditie binnen de Schaeffler Groep – evenals de ontwikkeling en fabricage van precisiecomponenten in de hoogste kwaliteit. Voor betrouwbare toepassing van onze producten bieden wij u reeds in de ontwikkelingsfase alle benodigde ondersteuning.

Eenvoudiger dan dit kan niet!
Met de nieuwe BEARINX-online module "Easy Pump" kunnen lageringen van vloeistofpompen eenvoudig berekend worden. De lagerkeuze wordt bepaald aan de hand van de omvangrijke Schaeffler-databank, waardoor ook in de calculatie rekening gehouden wordt met de exacte interne lagergeometrie. Bij de beoordeling van het lagerconcept worden naast de levensduur van de afzonderlijke lagers ook de doorbuiging van de as en de optredende spanningen in de as getoond. De berekeningsresultaten en invoergegevens staan in een gedetailleerd PDF-document tot uw beschikking.

 
BEARINX-online Easy Pump

Gebruikersvriendelijke interface
Tijdens de berekening wordt u door middel van het overzichtelijke menu stap voor stap door het programma geleid. Dit maakt een snelle en eenvoudige invoer van gegevens betreffende modelopbouw, lagerkeuze en belastingen mogelijk. Daarnaast biedt het programma u de mogelijkheid een pompwaaier toe te voegen, passingen van de as en het lagerhuis in te voeren, evenals de smeringscondities nauwkeuriger te definiëren. De ingevoerde gegevens worden ter controle gevisualiseerd en kunnen eenvoudig lokaal opgeslagen worden.

 

Registratie en aanmelding
Het berekeningsprogramma "BEARINX-online Easy Pump" is alleen online beschikbaar en kan onbeperkt kosteloos worden gebruikt. Na de eenmalige registratie, die slechts weinig tijd kost, kunt u direct met de berekening beginnen.

Voor registratie/aanmelding gaat u naar:
http://bearinx-online-easy-pump.schaeffler.com

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren