Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Publicaties
 

Brochure | 2011-12
Bearinx®-online Easy Linear System
Convenient calculation for multi-axis positioning systems

 
Berekening

BEARINX-online Easy Linearsystem

De kosteloze module voor de berekening van INA-lineairsystemen.
Online module voor lineairsystemen

Naast de bekende online software voor profielrailgeleidingen "Easy Linear" is de nieuwe BEARINX-online module "Easy Linearsystem" een logische stap in de reeks van onze succesvolle lineairberekeningsprogramma's.

Met "Easy Linearsystem" is het nu mogelijk, de nominale levensduur en statische veiligheid van meerassige positioneersystemen met aangedreven INA-lineairmodules te berekenen. Daarbij kan rekening worden gehouden met diverse invloedsfactoren:

  • Gecombineerde, gesloten systeemberekening van alle assen.
  • Versnellingen van de massa’s van sledes en profielen worden meegenomen in de berekening
  • Berekenen van mogelijke vervormingen van het lineairsysteem op gedefinieerde plaatsen.
 
 
 

Gebruikersvriendelijke interface
Het overzichtelijke menu maakt een snelle en eenvoudige invoer van gegevens mogelijk. Uitgaande van praktijkgerichte, voorgeconfigureerde 1-, 2- of 3-assige positioneersystemen en een vrij te kiezen aandrijving, wordt het door u gewenste lineairsysteem snel gevonden en met de benodigde parameters ingevoerd in het rekenprogramma.
Alle noodzakelijke bedrijfsomstandigheden kunnen voor elke as apart ingevoerd worden – eenvoudig menu-gestuurd. Daarbij toont het dialoogvenster voor de invoer van de belastingcycli de sterke punten van het nieuwe online programma. Naar keuze kunnen snelheid, versnelling, tijd of afgelegde weg voor elke as worden ingevoerd, waarbij het bijbehorende bewegingsdiagram automatisch opgebouwd wordt.
Voor de berekening kunt u kiezen uit een omvangrijk productscala van mogelijke INA-lineairmodules en aandrijvingen.

 

Automatische offerte-aanvraag
Na een succesvol uitgevoerde berekening ontvangt u per e-mail een samenvatting van de belangrijkste resultaten met een bestand met invoergegevens en een PDF-bestand met de resultaten als bijlage.
Bovendien staat in deze e-mail een link om een offerte-aanvraag te genereren. Deze bevat een automatisch opgesteld overzicht van onderdelen van het door u opgebouwde lineairsysteem, evenals een vrij tekstveld waar u uw aanvraag verder kunt specificeren. Hierdoor is het voor onze specialisten mogelijk snel een individuele offerte voor u op te stellen.

 

Registratie
Het berekeningsprogramma BEARINX-online "Easy Linearsystem" is uitsluitend online beschikbaar en kan onbeperkt kosteloos gebruikt worden. Na de eerste registratie kunt u direct met de berekening beginnen.

Voor registratie gaat u naar:
http://bearinx-online-easy-linearsystem.schaeffler.com

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren