Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Berekening

BEARINX-online Easy Ballscrew

De kostenloze module voor de berekening van de lagering van aandrijfspindels
Goede service kent binnen de Schaeffler Groep een lange traditie - evenals de ontwikkeling en productie van precisie-onderdelen van topkwaliteit. Voor betrouwbare toepassing van onze producten bieden wij u de nodige ondersteuning - reeds in de ontwikkelingsfase.

Makkelijker kan niet!
Met de nieuwe BEARINX-online module "Easy Ballscrew" kunt u zeer eenvoudig de levensduur en de montage-instelwaarden voor de lagervoorspanning en spindeloprekking van spindellagers berekenen. Het resultaat van uw berekening kunt u als naslagwerk in PDF-formaat archiveren.

 

Gebruikersvriendelijk interface
Het overzichtelijke menu maakt een snelle en eenvoudige invoer van data mogelijk voor de opbouw van het model, de lagerkeuze en belastinggegevens. Daarbij kunnen voorgeconfigureerde elastische assystemen gemodelleerd worden met vast-/loslagering of vast-/vastlagering met spindeloprekking, specifiek voor uw toepassing. De geometrische en berekeningsgegevens van de INA- en FAG-lagers worden geladen uit een geïntegreerde databank. De krachten in het aandrijfsysteem ten gevolge van positie, toerental en kracht in x-richting van de spindelmoeren evenals bijkomende lasten (bijv. uit riemaandrijving) kunnen in een lastcollectief samengevoegd worden. Gegevens met betrekking tot het benodigde smeermiddel ronden de invoer af.

 

Registratie en aanmelding
Het berekeningsprogramma "Easy Ballscrew" is uitsluitend online beschikbaar en kan onbeperkt kostenloos gebruikt worden. Na de eerste registratie, die slechts korte tijd in beslag neemt, kunt u direct met de berekening beginnen.

Voor registratie / aanmelding gaat u naar:
http://bearinx-online-easy-ballscrew.schaeffler.com

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren