Search term

Leveranciers

Wij zijn er trots op dat wij onze klanten als systeem- en engineeringpartner steeds weer nieuwe ideeën en uitstekende producten kunnen bezorgen. Hierin kunnen we echter alleen slagen wanneer ook de leveranciers zich diezelfde doelen stellen. Samen werken wij aan een permanente optimalisering van onze producten en modules, onderzoeken wij vernieuwende suggesties, controleren wij onze kostenbasis en stellen wij zo gezamenlijk onze sterke marktpositie veilig.

Voor onze klanten streven wij naar optimale prestaties – samen met onze leveranciers.

Die dagelijkse inspanningen worden gevoed door onze kenmerkende klantgerichtheid en door onze doelstelling om de productkwaliteit en leverprestaties voor onze klanten in de automobielsector steeds weer te optimaliseren. De internationale inkoopafdeling van onze bedrijvengroep houdt rekening met de hoge eisen van onze klanten en staat in voor de uitstekende kwaliteit van onze buitenlandse contacten.

Partnerschap als basis voor een ondersteunende relatie met onze leveranciers

Wij selecteren onze leveranciers op basis van objectieve en begrijpelijke criteria en beoordelen hun leverprestaties permanent op basis van transparante criteria. De bereidheid van onze leveranciers om te innoveren leidt tot een continue productoptimalisering, waardoor wij ons concurrentievermogen op het vlak van functionaliteit, kwaliteit en prijs aanhoudend kunnen veiligstellen en uitbouwen. Wij streven ernaar een eerlijke en sterke partner te zijn voor onze klanten – en datzelfde engagement verwachten wij ook van onze inkooppartners, waar ook ter wereld.

Inkooporganisatie

De inkooporganisatie van de Schaeffler-Groep omvat een groot aantal producten en getuigt van een sterk streven naar internationalisering van de inkoopmarkt. Een groot aantal medewerkers houdt zich voor al onze productievestigingen in de wereld bezig met de aankoop van grondstoffen, half en volledig afgewerkte producten. Maar overal zijn wij bijzonder veeleisend wat betreft de leveringskwaliteit van onze inkooppartners.

Inkoopfilosofie

Het succes van de Schaeffler-Groep hangt in grote mate af van het prestatievermogen van onze leveranciers. Onze inkoopafdelingen wereldwijd zijn dan ook continu op zoek naar productieve leveranciers die een efficiënte bijdrage kunnen leveren aan de belangrijkste doelstelling van ons bedrijf: de tevredenheid van de klant steeds verhogen.

Sterke partners van ons bedrijf onderscheiden zich vooral door de volgende eigenschappen:

Naleving van termijnen: Hoge flexibiliteit, betrouwbaarheid en het vermogen om problemen op te lossen behoren tot de sterke punten van uw onderneming.

Verantwoordelijkheid voor de kosten: Een belangrijk onderdeel van onze kostenberekening is gebaseerd op de prijzen van onze leveranciers. Wij verwachten dan ook een transparante prijsvorming.

Verantwoordelijkheid voor de kwaliteit: Uw filosofie inzake kwaliteitszorg is gebaseerd op de principes van de 'nulfoutenstrategie' en de continue verbetering van kosten, kwaliteit, termijnen en dienstverlening. U werkt met een modern en efficiënt systeem voor het kwaliteitsbeheer. Voor bepaalde vakgebieden is een eventuele samenwerking principieel onderworpen aan een ISO 9001-, ISO TS 16949- of AS 9000-certificering.

Milieubescherming: Het naleven van de geldende wetten en verordeningen vormt een minimumvereiste voor onze leveranciers. Een ISO 14001- en/of EMAS-certificering kan gewenst zijn en is voor bepaalde vakgebieden absoluut vereist.

Samenwerking: Wij verwachten 'mondige' inkooppartners die ons via creativiteit en innovativiteit ondersteunen bij de uitbouw van ons technologisch leiderschap. Daartoe maken zij gebruik van werkinstrumenten zoals waardeanalyse, standaardisering, technische verfijning, enz.

Leverancier worden

Wenst u één van onze leveranciers te worden?

Kunt u met uw producten ertoe bijdragen dat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn? Dan kunt u samen met ons die uitdaging aangaan door één van onze partners te worden.

Als u een Schaeffler-leverancier wilt worden, kunt u het formulier 'Gegevensblad voor leveranciers' downloaden.
Gegevensblad voor leveranciers

Vul hier de belangrijkste informatie over uw onderneming en uw producten in en stuur het aansluiten naar:
supplier-application@schaeffler.com

Procedure voor een duurzaam partnerschap

Om een duurzaam partnerschap te kunnen opbouwen, moet u zich registreren op ons online-platform SupplyOn. De elektronische afwikkeling van de bedrijfsprocessen voor logistiek, inkoop en financiën zorgt voor transparantie en versnelt de procedures. Door registratie op SupplyOn voldoet u aan de toekomstgerichte industriële en automobieleisen.
Meer informatie over SupplyOn en de registratie vindt u in ons Supplier Information Portal. Wij danken u hartelijk voor uw interesse om met ons samen te werken!

Naar het Supplier Information Portal

Share Page

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren