Search term

Aftermarket-oplossingen voor bijkomende versnellingsbakken van Ford, GM, Renault en VW LuK GearBOX - Schaeffler breidt onder de merknaam LuK zijn assortiment voor de reparatie van versnellingsbakken en differentiëlen verder uit.

Pressrelease Stage Image
Nieuwe verpakking, meer modellen – dit jaar zal Schaeffler zijn LuK GearBOX-assortiment uitbreiden, die tot nu toe werd aangeboden onder de merknaam INA.

16-02-2018 | Langen

Schaeffler biedt een complete reparatieoplossing aan voor personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen. De LuK GearBOX, die de reparatie voor handgeschakelde en dubbele versnellingsbakken alsook differentiëlen sterk vereenvoudigt, vervangt de oplossing die tot nu verkrijgbaar was onder de merknaam INA. Deze omschakeling past volledig in de produktmerken strategie van Schaeffler. Dit jaar zal Schaeffler bovendien zijn LuK GearBOX-assortiment voor de Automotive Aftermarket meer dan verdubbelen.

Dankzij de LuK GearBOX hoeven garages niet langer een beroep te doen op een specialist in versnellingsbakken. Ze kunnen nu de belangrijkste slijtageonderdelen in handgeschakelde en dubbele versnellingsbakken en differentiëlen zelf vervangen. Al deze holistische reparatieoplossingen zijn het resultaat van intensieve analyses van de meest voorkomende oorzaken van storingen met versnellingsbakken. Ze bevatten alle vereiste componenten voor een complete en professionele reparatie. Naast slijtageonderdelen zoals pakkingen, O-ringen, asafdichtingen en hoofdlagers wordt het product ook geleverd met componenten om specifieke oorzaken van storingen te repareren. Als aanvulling op de 14 versies van de LuK GearBOX die momenteel leverbaar zijn, zal Schaeffler in de loop van dit jaar meer dan 20 nieuwe oplossingen toevoegen voor bijkomende versnellingsbaktypes van Ford, GM, Renault en Volkswagen.

In augustus, wanneer de omschakeling van de merknaam INA naar LuK begint, zal de Automotive Aftermarket-afdeling van Schaeffler al haar reparatieoplossingen voor de versnellingsbak bundelen onder de merknaam LuK. "Ons assortiment is altijd afgestemd op de noden van garages en ontworpen voor specifieke reparatieprocedures", vertelt Rouven Daniel, Head of Transmission bij Schaeffler in de Automotive Aftermarket. "Professionele garagisten kennen LuK als een merk voor versnellingsbakken. Bijgevolg is het zinvol dat we onze GearBOX onder deze merknaam aanbieden."

De merkomschakeling zal zeer weinig gevolgen hebben voor de klant. Hij kan zijn resterende voorraad van het product blijven verkopen onder de merknaam INA. De LuK GearBOX bevat dezelfde componenten als de vorige oplossing. Informatie en bestelsystemen, zoals TecDoc en de online catalogus van Schaeffler, brengen de gebruiker in de toekomst automatisch van de INA GearBOX naar de LuK GearBOX. Meer informatie over het uitgebreide assortiment is – inclusief reparatie-instructies, product- en service-informatie – voor geregistreerde gebruikers beschikbaar op de online portal REPXPERT (www.repxpert.be of www.repxpert.nl).

Schaeffler zal deze reparatieoplossing voor het eerst onder de merknaam LuK voorstellen op de Automechanika-beurs in Birmingham (stand 19A50), die van 6-8 juni 2017 wordt gehouden.

Publisher: Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG
Country: België

Related media
Downloads

Package (Press release + media)

Share Page

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren