Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Onderneming

Kwaliteit

 
 
 
 

Kwaliteitsbeleid

De Schaeffler Groep is een wereldwijd leidende automobiel- en industrietoeleverancier. De onderneming staat voor de hoogste kwaliteit, vooraanstaande technologie en uitgesproken innovatiekracht.

De manier om onze klanten voor de lange termijn te overtuigen is door het voortouw te nemen op het gebied van kwaliteit, technologie, innovatie en kosteneffectiviteit, evenals het zekerstellen van betrouwbare, tijdige leveringen en het leveren van geëngageerde service. Dit is de basis voor het voortdurende succes van onze onderneming.

Onze kwaliteitsstandaard is erop gericht, aan de verwachtingen en vereisten van onze klanten te kunnen voldoen. Wettelijke en officiële richtlijnen worden consequent nageleefd.

Onze werkzaamheden zijn op alle gebieden gericht op voortdurende verbetering met als doel "nul fouten", door de implementatie van maatregelen om fouten te voorkomen en risico's te minimaliseren.

Elke medewerkers is zich bewust van zijn verplichtingen op het gebied van kwaliteit en moet dienovereenkomstig denken en handelen.

De Raad van Bestuur, Directies en alle medewerkers houden zich aan dit kwaliteitsbeleid.


Klaus Rosenfeld | Chief Executive Officer

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren