Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Verdere informatie
Schaeffler Corporate Website

Verdere informatie over de Schaeffler Groep vindt u op onze concernwebsite, - www.schaeffler.com.

 
Onderneming

Onderneming

Schaeffler – een wereldwijd toonaangevende technologieonderneming

Met wereldwijd ongeveer 92.000 medewerkers is Schaeffler een van de grootste technologieondernemingen in familiebezit en beschikt met circa 170 vestigingen in 50 landen over een wereldwijd netwerk van productievestigingen, onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten en verkoopkantoren. In het jaar 2017 behaalde de onderneming een omzet van circa 14,0 miljard euro. Als wereldwijde ontwikkelingspartner en toeleverancier onderhoudt Schaeffler stabiele, lange termijn relaties met haar klanten en leveranciers.

 
Shareholders of the Schaeffler Group

Aandeelhouders

Aandeelhoudster Maria Elisabeth Schaeffler-Thumann zet samen met haar zoon Georg F.W. Schaeffler het levenswerk van haar in 1996 overleden man Dr.-Ing. E.H. Georg Schaeffler voort.
Aandeelhouders

 
 
 
Executive Board

Raad van Bestuur

De Schaeffler Groep wordt geleid door het dagelijks bestuur van Schaeffler AG. Het dagelijks bestuur vormt samen met de regionale CEO's de Raad van Bestuur van de Schaeffler Groep.
Raad van Bestuur

 
 
 
Strategy

STRATEGY

The demands on mobility are rapidly changing and require new responses. The strategy »Mobility for tomorrow« sets the course for future sustainable and profitable growth of the Schaeffler Group.
Strategy

 
 
 
Supervisory board of Schaeffler AG

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van Schaeffler AG benoemt, adviseert en houdt toezicht op de Raad van Bestuur. De paritaire Raad van Toezicht met instemmingsrecht van Schaeffler AG bestaat uit 20 leden – tien werknemersvertegenwoordigers en tien vertegenwoordigers van de aandeelhouders. Raad van Toezicht

 
 
 
Investor Relations

Investor Relations

Financiële berichten, presentaties en ondernemingsmededelingen over het lopende boekjaar evenals publicaties over de financiële situatie van het Schaeffler-concern.
Investor Relations

 
 
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren