Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
CONTACT

Schaeffler Belgium S.P.R.L./B.V.B.A.
Avenue du Commerce, 38
1420 Braine L'Alleud

Tel. +32 2 3 89 13 89
Fax +32 2 3 89 13 99

info.be@schaeffler.com

GPS:

N 50° 41′ 40.6”
E 4° 21′ 38.9”
Google Maps

 

Onderneming

De Schaeffler Groep is een wereldwijd toonaangevende geïntegreerde toeleverancier van de industrie en de automobielindustrie. De onderneming staat voor de hoogste kwaliteit, vooraanstaande technologie en sterkte innovatiekracht. Met precisiecomponenten en systemen in motor, versnellingsbak en chassis evenals wentellager- en glijlageroplossingen voor een grote verscheidenheid aan industrietoepassingen levert de Schaeffler Groep een belangrijke bijdrage aan de "mobiliteit voor morgen". In het jaar 2017 behaalde de onderneming een omzet van circa 14,0 miljard euro. Met wereldwijd ongeveer 92.000 medewerkers is Schaeffler een van de grootste technologieondernemingen in familiebezit en beschikt met circa 170 vestigingen in 50 landen over een wereldwijd netwerk van productievestigingen, onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten en verkoopkantoren.

 

De wereldwijd opererende Schaeffler Groep behoort met haar merken LuK, INA en FAG in de aandrijfwereld tot de meest vooraanstaande leveranciers van wentellagers, lineairproducten, maintenance producten en services voor alle voorkomende toepassingsgebieden in de sectoren Automotive, Industry en Aerospace.

In de industriesector zijn wij in ruim 60 branches vertegenwoordigd en daarmee bieden wij aan meer dan 40.000 klanten ruim 225.000 producten - een portfolio van componenten en systeemoplossingen - die in kwaliteit en omvang wereldwijd uniek is. Met jaarlijks meer dan 1.250 octrooiaanvragen is de Schaeffler Groep een krachtige industriële innovator.

Voor iedere toepassing het optimale product, dat is ons doel en voor u de oplossing. Daarom komen er dagelijks technisch perfect ontwikkelde en geproduceerde INA- en FAG-producten bij, als resultaat van concrete klantspecifieke eisen en de creatieve ideeën van onze ingenieurs.

INA Naaldlagers N.V. is in 1957 in Brussel gestart als eerste dochteronderneming van het door de broers Schaeffler in 1946 opgerichte INA, en werd na de integratie van FAG in 2004, het huidige Schaeffler Belgium bvba .

Een zeer breed en uitgebreid assortiment INA- en FAG-producten en services, jarenlange kennis en een enorme ervaring vormen de solide basis van waaruit we de eerste montage- alsmede de vervangingsmarkt in België en Luxemburg bedienen.

Bovendien biedt Schaeffler Belgium bvba. u ook volgende producten en services :

  • INA Drives & Mechatronics (IDAM); direct drive techniek en mechatronica;
  • FAG Industrial Services (F’IS); merkonafhankelijke dienstverlening en serviceproducten zoals condition monitoring, lager-reconditioning en maintenance products;
  • Quick Center; volgens klantspecificatie worden in ons QC Barneveld lineaircomponenten bewerkt en lineairsystemen gebouwd, compleet met aandrijvingen en besturingen.
 
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren