Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Publicaties
 

Brochure | 2015-07
Expertise in Bearing Technology and Service for Rail Vehicles

 
 

Technische productinformatie | 2017-02
Repair and Reconditioning of Rolling Bearings

 
 
CONTACT
Railway

Service

Testcentrum Railway

Schaeffler heeft zich de afgelopen jaren gepositioneerd als belangrijke partner voor de ontwikkeling van wentellageroplossingen voor het goederen- en passagiersverkeer, hoge snelheidstreinen en locomotieven.

 
 
 
 
 
Close

In Duitsland en China beschikt Schaeffler over geaccrediteerde testlaboratoria en breidt deze continu uit. Het doel is, de veiligheid van de toegepaste wielstellagers in het dagelijks bedrijf te verhogen en slijtageverschijnselen evenals onderhoudswerkzaamheden te minimaliseren. Dankzij deze laboratoria is de benodigde tijd voor de vrijgave van lagers relatief kort. De klanten profiteren optimaal van het verkorten van "Time-to-Market".

 
 
 
Reconditionering van lagers

In de spoorwegtechniek worden de levenscycluskosten van producten steeds belangrijker. Daarom biedt Schaeffler een professionele en efficiënte service voor het reconditioneren van lagers, die niet afhankelijk is van de lagerproducent en door de Deutsche Bahn AG is gecertificeerd. De lagers behouden 100% prestatievermogen bij een duidelijke kostenbesparing ten opzichte van nieuwe lagers.

 
 
 
 
 
Close
 
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren