Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
 
Publicaties
 

Technische productinformatie | 2010-07
Products for railway applications

 
 

Brochure | 2015-07
Expertise in Bearing Technology and Service for Rail Vehicles

 
CONTACT
Productoverzicht

Mechatronica

FAG-wielstelgenerator
 
 
 
 
 
Close
 
 
Condition monitoringsysteem voor spoorwegtoepassingen
 
Operating mode
 

Speciaal voor locomotieven, getrokken wagens en personenwagons ontwikkelt Schaeffler het condition monitoring systeem voor spoorwegtoepassingen. Het vormt de basis van een reeks uitgebreide oplossingen voor het goed functioneren van diverse voertuigcomponenten zoals wielstellagers, wielen en de aandrijflijn. De systemen zijn toepasbaar voor alle soorten personenvervoer, en bruikbaar tot drie assen per draaistel. Er kan interactie plaats vinden met de voertuiginfrastructuur, en tevens communicatie met de besturingssystemen van de exploitanten. Het condition monitoring systeem voor spoorwegtoepassingen van Schaeffler verhoogt de veiligheid en beschikbaarheid, optimaliseert het onderhoud en draagt zo bij aan een efficiënte werking van de voertuigen.

FAG sensorkit
 

Al jaren wordt de FAG sensorkit wereldwijd succesvol ingezet bij de metingen van bedrijfsgegevens aan wielstellagers. De sensorkit is geoptimaliseerd voor toepassing op FAG TAROL-lagers en detecteert toerentallen tot 2.500 rpm, draairichting en lagertemperatuur. Voor het meten van temperaturen kunnen tot twee onafhankelijke temperatuursensoren geïntegreerd worden. Optioneel is een versnelllingsmeting in radiale en axiale richting mogelijk. De FAG sensorkit werkt slijtagevrij en voldoet aan de eisen voor verhoogde EMV- en overspanningsbeveiliging.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren