Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
OVERIGE INFORMATIE
CONTACT
Cellulose en papier

Dienstverlening

 
 
 
 
 

Kapitaalintensieve papierlijnen vereisen een permanente beschikbaarheid, gebaseerd op een maximale kwaliteit van de installatie en een intelligente service tijdens de levenscyclus die niets aan het toeval overlaat. Voor de wereldwijd toegepaste wentellagers in de sector Pulp & Paper betekent dit, dat men betrouwbare producten en diensten eist voor montage, smering, uitlijnen en condition monitoring.

Schaeffler neemt deze uitdaging aan, samen met de onafhankelijke dienstverlenende onderneming FAG Industrial Services GmbH (F’IS).

F’IS biedt merkonafhankelijke oplossingen voor onderhoud en kwaliteitsbewaking, van condition monitoring van installaties tot het invoeren en uitwisselen van preventieve onderhoudsmaatregelen. Bijvoorbeeld het door F'IS aangeboden reconditioneren van wentellagerherstelling draagt dankzij korte levertijden aanzienlijk bij tot het behoud van het continue rendement van installaties. Een uitgebreid programma van montagegereedschappen, uitlijnapparatuur, meetinstrumenten en smeermiddelen, maar ook opleidingen vereenvoudigt de onderhoudswerkzaamheden en draagt bij om de arbeidsprocessen efficiënter te laten verlopen. Dankzij jarenlange ervaring en de gekwalificeerde vakmensen, is F’IS de competente partner voor klantgerichte oplossingen, inclusief condition monitoring en kwaliteitscontrole.

Snel en flexibel

Op maat gesneden controlesystemen voor de papierindustrie signaleren eventuele schade in een heel vroeg stadium. De planning wordt betrouwbaarder - ongeplande stilstanden worden vermeden, lagerwisselingen kunnen vooraf gepland worden.

Vakmensen van F’IS ondersteunen wereldwijd de papierindustrie met de modernste technieken, bijvoorbeeld met telediagnose via internet of mobiel netwerk. Indien persoonlijke ondersteuning nodig is, staan gekwalificeerde technici of ingenieurs tot uw dienst om u ter plaatse te assisteren, indien nodig direct na de hulpoproep. Onderhoudscontracten bieden u maximale veiligheid. De inhoud en uitvoering worden afgestemd op de eisen die aan de installatie gesteld worden. F'IS informeert u graag!

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren