Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Productoverzicht

Slaglager

 
 

Competentie voor gecombineerde bewegingen

Voor de lagering van draaiende en tegelijkertijd oscillerende inktverdeelrollen werden tot op heden combinaties van naaldlagers en lineairkogellagers gebruikt. Deze bij vergelijking toch dure constructies vereisten echter heel wat bouwruimte en bereikten vaak niet het gewenste draagvermogen.

Oplossingen met naald- en cilinderlagers werden tot op heden alleen voor een beperkt aantal toepassingen gebruikt. Door intensieve looptests op de bedrijfseigen testlocatie kon de Schaeffler Groep de ontwikkelingen op dit terrein duidelijk versnellen: zo werd het bewijs geleverd dat massieve naald- en cilinderlagers voor heel wat meer toepassingen gebruikt konden worden.

Hierdoor kunnen de voordelen van deze lagermodellen nu ook gebruikt worden voor extreme slagbewegingen. Zoals de lage radiale constructiehoogte, evenals de hoge beschikbaarheid van goedkope standaardlagers. Massieve naald- en cilinderlagers worden aangeboden in open of afgedichte versie voor de olie- of vetsmering.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren