Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Industry

Drukmachines

"Added competence" in drukpersen

Een ultraprecieze en slijtagevrije lagering van de drukrollen is van essentieel belang om te komen tot een zuivere en scherpe afdruk. Schaeffler Groep Industrie is met haar merken INA en FAG al decennialang gespecialiseerd in alle mogelijke toepassingen voor dit segment en staat wat betreft technologie en marktaandeel met haar drukpersproducten wereldwijd aan de top.

Het INA- en FAG-productengamma omvat alle lageringen voor drukkerijmachines; ook aggregaten voor de schud-, snijd-, bind- of hechtprocessen behoren tot het assortiment. Dit gamma varieert van precieze standaardlagers tot klantenspecifieke systeemoplossingen.

Schaeffler Groep Industrie begeleidt haar klanten als ontwikkelingspartner tijdens de hele duur van de productontwikkeling. Competent toepassingsadvies en een omvangrijke constructiekennis behoren tot onze dienstverlening, net als rollagerberekening, tests en tribologie.

Dankzij hun buitengewone toepassingskennis slagen INA en FAG er telkens weer in om kostenbesparingen te realiseren, terwijl ook het prestatievermogen verbeterd wordt, en dat vaak in één enkel product. Bijvoorbeeld de nieuwe looprollen met Triondur-coating die in offsetvellenrotatiedrukpersen voor een aanzienlijke verbetering van de bedrijfszekerheid en een verlenging van de gebruiksduur zorgen.

 
Toepassingen
Productoverzicht
Dienstverlening
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren