Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Drukmachines

Toepassingen

Lageroplossingen met systeem

Schaeffler Groep Industrie is met haar merken INA en FAG al jarenlang gespecialiseerd in alle mogelijke toepassingen voor drukpersen.

Optimalisering wordt al lang niet alleen meer bereikt door het permanent verbeteren van de afzonderlijke componenten: enkel de optimale afstemming van alle deelsystemen in een drukpers leidt tot een maximale en betrouwbare drukkwaliteit bij een minimum aan kosten. Om te kunnen voldoen aan de steeds toenemende vereisten inzake prestaties en rendement wordt het steeds belangrijker dat men een degelijke kennis heeft over het volledige systeem.

Het nieuwe concept "added competence" van de sector "Productiemachines" is precies bedoeld voor deze optimalisering van de drukpers. Of het nu gaat om loslagers, vastlagers, looprollen, slaglagers of het volledige gamma van de lineairtechniek, of het gaat om standaardlagers dan wel om specifieke oplossingen op maat van de klant: voor al deze INA- en FAG-producten geldt het principe "oplossing met systeem". Minder interfaces via functie-integratie, een compacte bouwwijze, geschikt voor onmiddellijke inbouw en de onderlinge afstemming van componenten en deelsystemen: deze zaken vormen de kern van de ontwikkelingen die moeten leiden naar een beter presterende en meer rendabele drukpers.

 
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren