Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Dienstverlening

Toepassingstechnisch advies

Voor de ontwikkeling van aandrijvingen beschikt men meestal slechts over enkele maanden. Zelden heeft men voor de levering van de aandrijving de kans om ze te testen in reële bedrijfsomstandigheden.

De partnerondersteuning van INA en FAG is dan ook heel belangrijk. Onze experts in toepassingstechnieken worden ingeschakeld wanneer men vraagt naar een snel, maar zorgvuldig ontwerp van een rollagering. Bedrijfszekere en rendabele lageringen voor industriële aandrijvingen kunnen enkel gerealiseerd worden mits men beschikt over heel wat ervaring en rekening houdt met alle bedrijfsomstandigheden.

Het expertsteam van onze afdeling Toepassingstechniek adviseert u bij de keuze uit het stevige rollagerprogramma van INA en FAG.

Daarnaast lossen wij samen met u ook vragen op over de constructieve vormgeving van de lageromgeving, over smering en afdichting, over montage en demontage, enz.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren