Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Industry

Aandrijftechniek

Transmissiebouw

De standaard technische producten worden door innovatie steeds verbeterd. Productcycli worden duidelijk korter en de technologische sprongen worden steeds groter. Deze ontwikkeling geldt ook voor de transmissiebouw.

Steeds nauwkeuriger berekeningsmethoden, continu stijgende computerprestaties en verbeterde technologische kennis - bijv. in de materiaaltechniek, de bestendigheid en de tribologie - hebben de prestatiereserves gemobiliseerd: het specifieke gewicht van de aandrijvingen is op 20 jaar tijd met ca. 80% verminderd.

Rollagers hebben aanzienlijk bijgedragen tot deze ontwikkeling. Door doelgericht onderzoek en ontwikkeling, een continue toename van de kwaliteit en een intensieve uitwisseling van ervaringen met aandrijvingsfabrikanten en industriële gebruikers hebben wij de functionaliteit en bedrijfszekerheid van onze lagers permanent verhoogd en tegelijkertijd de verliezen geminimaliseerd. Aandrijvingen met kwalitatieve rollagers zijn krachtig en betrouwbaar.

 
Toepassingen
Dienstverlening
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren