Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Industry

Gemotoriseerde tweewielers en speciale voertuigen

 
 
 

Lageringen en systeemoplossingen voor motorfietsen en speciale voertuigen

Waar ook motorfietsen gebouwd worden – de experts van INA en FAG van het branchemanagement Consumer Products zijn steeds in de buurt. Ondersteund door de knowhow en de resources van een sterke, internationale bedrijvengroep.

Minder verbruik, minder CO2-uitstoot, onderhoudsvrij en langere gebruiksduur

Ons programma biedt producenten van motorfietsen en hun klanten maximaal rendement: zo bijvoorbeeld de langere levensduur van de motorfiets dankzij hoogwaardige componenten en samenstellingen, de daling van het brandstofverbruik en het hogere rendement door vernieuwende motorelementen en qua gewicht geoptimaliseerde onderdelen. Wij ondersteunen onze klanten met producten die bijdragen tot de vermindering van de CO2-uitstoot en aldus tot de bescherming van het milieu. Verder bieden wij hen perfectie door het optimaliseren van kosten, prestaties en kwaliteit in één geheel.

Hoogste kwaliteit en optimale afstemming voor elk toepassingsgebied

Samen met de constructeurs van onze klanten hebben wij al heel wat specifieke oplossingen ontwikkeld voor motoren, aandrijvingen en onderstellen, alsook voor speciale toepassingen. De knowhow van de INA- en FAG-experts garandeert de hoogste kwaliteit en een optimale afstemming voor elk toepassingsgebied.

 
Productoverzicht
Beproeving
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren