Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Informatie
 

Voor meer informatie over het dienstenaanbod van F’IS verwijzen wij u naar de F’IS homepagina: www.fis-services.de

 
CONTACT
Grondstofwinning en -bewerking

Dienstverlening

Technisch advies

Steeds kortere ontwikkelingstijden vereisen vanaf het begin van een project de exacte dimensionering van de lagers. Dat geldt ook voor de branche grondstofwinning en -verwerking. Door al in de ontwikkelingsfase gebruik te maken van de knowhow van ervaren experts op het gebied van lagers kunnen onze klanten zowel tijd als kosten besparen. Vandaar dat wij constructeurs zo uitgebreid mogelijk informeren, met technische publicaties, onze e-catalogus en geavanceerde berekeningsprogramma's.

De ingenieurs van Schaeffler beschikken over een uitgebreide kennis van de wentel- en glijlagertechniek. Ze begeleiden klanten die vragen hebben over de toepassing en de constructie en bieden een berekeningsservice aan die precies afgestemd is op de behoefte van klanten. Samen met hen ontwikkelen wij individuele probleemoplossingen.

 

F'IS - onderhoudsservice van INA en FAG

FAG Industrial Services (F'IS) biedt diverse oplossingen om de onderhoudskosten te beperken, niet-geplande stilstanden te vermijden en de beschikbaarheid van de machine te verbeteren. Door onze jarenlange praktijkervaring in deze branche zijn wij zeer vertrouwd met de moeilijke bedrijfsomstandigheden in de grondstofwinning en -verwerking. Producten, diensten en opleidingen van F'IS bepalen in belangrijke mate de levenscyclus van een lager en worden door onze klanten wereldwijd zeer gewaardeerd.

Branchespecifiek assortiment

Specifieke producten uit het assortiment van de branche Mining & Processing stellen wij ter beschikking aan onze klanten door middel van speciaal ontwikkeld voorraadbeheer. Hierdoor kunnen wij de opslagkosten van onze klanten aanzienlijk verminderen en tegelijkertijd een goede beschikbaarheid en marktconforme prijzen garanderen.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren