Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
CONTACT
Publicaties
 

Brochure | 2009-04
FAG-Spezial-Pendelrollenlager mit Durotect® CK-Beschichtung in der Bohrung
für Schwingmaschinen

 
 

Technische productinformatie | 2017-11
FAG-Spezial-Pendelrollenlager für Schwingmaschinen
X-life-Qualität

 
Verwerking

Trilzeven

 
 
 

Sorteren is de term voor het scheiden van vaste stoffen op de grootte van de korrel. Indien het scheiden van stoffen zuiver mechanisch gebeurt door middel van zeefbodems, dan spreekt men van een zeefsortering.

Wentellagers in trilzeven worden onderworpen aan hoge en meestal stotende krachten. Daarnaast voert de lagering tijdens de rotatie cirkelvormige, ellipsvormige of lineaire bewegingen uit. De daarbij optredende hoge radiale versnelling heeft een aanzienlijke impact op het lager en vooral op de kooi.

De bedrijfstoerentallen liggen meestal erg hoog. Dit veroorzaakt lagertemperaturen die circa 20°K tot 30°K hoger liggen in vergelijking met normaal gebruik. Daarbij komen grotere uitlijnonnauwkeurigheden van de lagerpunten en sterke asdoorbuigingen. Schaeffler levert hiervoor tweerijige tonlagers in een speciale trilzeefuitvoering.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren