Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Verwerking

Brekers

Steenbrekers dienen voor het verkleinen van stukken gesteente en erts. Meestal staan deze machines direct bij de steengroeve, zodat het materiaal in kleinere afmetingen verder getransporteerd kan worden..

 

Persbrekers

Persbrekers zijn uitgerust met een hefboommechanisme of een trilmechanisme en zijn geschikt voor zowel het grof als fijn breken van materiaal. De excenteras met vliegwielen wordt in het frame gelagerd op FAG tweerijige tonlagers. De breker zelf is ook met hoogbelastbare FAG tweerijige tonlagers op de excenteras gemonteerd.

 

Rotatiebrekers

Rotatiebrekers, zo genoemd vanwege de roterende afwikkeling van de breker, werken continu. Teneinde het materiaal te verkleinen roteert de kegelvormige breker onder een bepaalde hoek ten opzichte van de verticale as. Dit type brekers heeft een hoge productiecapaciteit.

De lagering bestaat uit radiale en axiale cilinderrollagers of radiale en axiale kegelrollagers, meestal in een speciale uitvoering.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren