Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
CONTACT
Publicaties
 

Brochure | 2017-08
Rolling Bearings and Services for Mining and Processing

 
 

Brochure | 2012-09
Bearing Solutions and Services for Drilling Rigs

 
Industry

Grondstofwinning en -bewerking

 
 
 

Vooruitstrevende lageringen

In de mijnbouw en de grote transportbandinstallaties, bij de winning en exploitatie van aardolie en aardgas, evenals in de verwerkingstechniek gaat de technische vooruitgang steeds sneller. Wentellagers dragen daar toe bij.

De ruwe bedrijf- en omgevingsomstandigheden vereisen extreem robuuste lagers. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, alsmede de intensieve uitwisseling van kennis met producenten en exploitanten van machines en installaties leiden ertoe, dat de bedrijfszekerheid continu verhoogd en de gebruiksduur van INA- en FAG-lagers verlengd wordt.

Voor alle deelsectoren

Op basis van verschillende toepassingsomstandigheden moet aan speciale eisen worden voldaan. Onze lagers onderscheiden zich door:

  • hoge bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid
  • maximaal draagvermogen
  • weinig onderhoud
  • bestand tegen stoten en trillingen
  • eenvoudige montage en demontage

Voor alle installaties en machines

Apparaten voor dag- en mijnbouw, transportbandinstallaties, apparaten voor tunnelbouw, on- en offshore-installaties, boortorenaggregaten, haspels voor leidingaanleg, brekers, molens, trilzeven, roterende cementovens, sinterfabrieken.

INA-/FAG-aanbod

Technisch advies volgens de modernste methoden, individuele probleemoplossing, verschillende onderdelen, uitgebreid dienstenaanbod.

 
 
 
 
 
Close

 
 
Toepassingen
Productoverzicht
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren