Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Medische techniek

Productoverzicht

 

Kies uit 1001 lagerconstructies!

Uit een enorme hoeveelheid rollagerbestanddelen en materialen hebben wij bijna 40.000 verschillende lagerconstructies gecombineerd. Allemaal standaardoplossingen die u in de catalogus terugvindt. Daaruit kunt u kiezen wanneer u een machineonderdeel rendabel en technisch optimaal wilt lageren.

Uw voordeel: u ontvangt uitsluitend producten van eersteklas kwaliteit, inclusief lange levensduur. En de belofte dat onze producten tijdens het gebruik slechts weinig van uw kostbare tijd zullen kosten. Want onderhouds- en montagevriendelijke oplossingen zijn onze troef. Wij leveren vaak volledige samenstellingen die enkel nog vastgeschroefd moeten worden. De componenten zijn daarbij optimaal op elkaar en op de aansluitconstructie afgestemd. De modulaire constructie wordt ondersteund door uitgebreide toebehoren- en servicepakketten waaruit u als klant kunt kiezen, gaande van de afdichting over de geschikte oppervlaktecoating voor afzonderlijke lageronderdelen tot en met de aanbeveling m.b.t. de smeermiddelen.

En mochten onze standaardlagers niet voldoen aan uw verwachtingen, dan ontwikkelen wij graag samen met u een speciale oplossing.

 
 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren