Schaeffler België

 
 
 
 
 
 
Toepassingen

C-bogen

 
 
 

Totaaloplossing voor de C-bogen

De opdracht van de klant luidde als volgt: maximale beeldkwaliteit met een minimale belasting voor de patiënt. Er werd gezocht naar een lineaire geleiding die een schokvrije, precieze positionering van de röntgenbuizen boven de C-boog mogelijk maakt. Bovendien moet ze stralingsbelastbaar en geruisloos zijn.

De oplossing komt van de Schaeffler Groep: een inbouwklare en technisch briljante oplossing die de klant een groot economisch voordeel bezorgt. De basis van de nieuwe rondbooggeleiding is een geëxtrudeerd profiel in aluminium met geharde assen in roestvrij staal. Bijzonder innoverend: de geïntegreerde vast/los-lageroplossing. Hierdoor kunnen eventuele onnauwkeurigheden m.b.t. de afmetingen van de aansluitconstructie gecompenseerd worden. Het losse lager is uitgevoerd als een profiellooprol met een verschuifbare binnenring, met name – en dat is één van onze specialiteiten – als naaldlager.

Voordeel: gelijkmatige verschuifweerstand, ongeacht de positie van de röntgenbuizen.

 

Schaeffler gebruikt cookies om een optimaal gebruik van haar website te waarborgen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteren